Не у всіх регіонах сприятлива ситуація для проведення ЗНО / фото УНІАН

У деяких регіонах України, зокрема на Закарпатті, напружена ситуація зі створенням умов для безпечного проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Читайте такожЗеленський хоче звільнити випускників з ОРДЛО від складання ЗНО для вступу до вишів

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це йшлося на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася за участю представників уряду та правоохоронних органів під головуванням президента Володимира Зеленського.

Відео дня

Зазначається, що уряд України разом з місцевою владою вживають усіх необхідних заходів задля безпечного проходження ЗНО випускниками. Якщо в окремих регіонах епідситуація не буде задовільною, Кабмін напрацьовуватиме рішення щодо коригування умов для безпеки дітей.

«Коронавірус коригує наші плани в усіх галузях. Маємо дбати про безпеку дітей, особливо коли в них відповідальний період ЗНО», – сказав Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, 22 червня президент Зеленський підписав ухвалений Верховною Радою закон про складання державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання за бажанням.