Тренер Олександра Усика Сергій Лапін-молодший прокоментував ролик, який опублікував інший український боксер Василь Ломаченко на своїй сторінці в Instagram.

У коментарях до відео, головними героями якого є бійці російського спецназу, Лапін відповів всім, хто написав образи на адресу українського чемпіона світу:

"Шановні Демони! Рогаті з хвостом, які сюди повилазили! Ви диміться, продовжуйте... Хочу вам розкрити секрет цього відео! Суть цього не картинка, а СЛОВО! Але ви не звертайте уваги, а просто продовжуйте диміти та горіти, у вас там, мабуть, дуже жарко".

Відео дня
Instagram

У відповідь користувачі соцмережі вказали тренеру, що в ролику присутні люди з нашивками РФ, на що Лапін відповів, що на чорно-білому відео цього не видно.

Instagram

Нагадаємо, Ломаченко розмістив в мережі ролик про "силі православного духу", в якому відображені тренування російського спецназу. В кінці відео висловлюється подяка "ввічливим людям".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що відомий коментатор образливо висловився про Ломаченка, а також Олександра Усика і Жана Беленюка.