"Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" / twitter.com/mancity

У Манчестері завершився один з центральних матчів англійської Прем'єр-ліги всього сезону - "Манчестер Сіті" приймав на своїй домашній арені "Ліверпуль". Команда Хосепа Гвардіоли здобула перемогу над підопічними Юргена Клоппа з рахунком 2:1.

Про це повідомляє офіційний сайт АПЛ.

До матчу відставання "Ман Сіті" від "Червоних" становило 7 очок, і цілком логічно, що саме "городяни" кинули головні сили на атаку. Втім, саме "Ліверпуль" першим повинен був виходити вперед - на 18-й хвилині лише система електронної фіксації голу підказала арбітру, що м'яч не перетнув лінію воріт "Сіті" - все вирішили лічені міліметри.

Відео дня

Читайте також"Матч року" в Англії Ман Сіті - Ліверпуль: Зінченко ймовірно не вийде з перших хвилин

На 40-й хвилині успіху досягли більш активні футболісти Манчестера: Серхіо Агуеро з "мертвої" зони, перебуваючи під гострим кутом, пробив голкіпера гостей Аліссона. 1:0.

На 64-й хвилині "Ліверпуль" досить легко зумів зрівняти рахунок: Робертсон скинув м'яч на дальню штангу на Фірміно, який в падінні головою відправив м'яч у сітку. 1:1.

Доля зустрічі вирішилася на 72-й хвилині в результаті гострої контратаки "городян". Стерлінг вирізав м'яч на Сане, і той пробив точно в дальню штангу, від якої м'яч зрикошетив у ворота! 2:1.

Останні хвилини зустрічі пройшли у відчайдушних спробах "Ліверпуля" піти від поразки, а "Ман Сіті" міг скористатися цим і забити третій гол. Однак остаточний результат - мінімальна перемога господарів.

Таким чином, "Ліверпуль" зазнав першої поразки в чемпіонаті АПЛ. Інтрига в чемпіонській гонці закрутилася з новою силою - тепер відставання "Ман Сіті" (50 очок) від лідера першості - "Ліверпуля" (54 очки) - не таке значне, як раніше.

Наступний тур АПЛ пройде 12-14 січня.