Хет-рик Роналду вивів "Ювентус" у чвертьфінал Ліги чемпіонів / REUTERS

У Турині та Манчестері відбулися два матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Ювентус" приймав мадридський "Атлетико" і зміг здобути перемогу з потрібним рахунком - 3:0, яка не тільки нівелювала перевагу іспанського клубу після першої гри (2:0), але й переважила чашу терезів у бік "Ювентуса".

Героєм дня став Кріштіану Роналду, який забив три голи в матчі. Спочатку португалець відзначився на 27-й хвилині ударом головою після навісу Бернардески. На 49-й хвилині ще один "постріл" Роналду з другого поверху призвів до взяття воріт - при цьому в хід пішла система електронної фіксації гола, тільки за допомогою неї арбітр зафіксував, що м'яч перетнув лінію воріт.

Відео дня

Вирішальний епізод зустрічі відбувся на 86-й хвилині. Бернардески заробив пенальті у досить спірному епізоді, а Роналду холоднокровно розвів м'яч і голкіпера по різних кутах. Хет-трик Кріштіану дозволив "Ювентусу" зробити шикарний камбек і вийти в 1/4 фіналу!

"Манчестер Сіті" - "Шальке" - 7:0 / REUTERS

У паралельному матчі "Манчестер Сіті" розніс в пух і прах німецький "Шальке" - 7:0. Дублем у складі "городян" відзначився Агуеро, по голу забили Стерлінг, Сане, Бернарду Сілва, Фоден і Габріел Жезус. Гольову передачу записав у свій актив і українець Зінченко, який провів на полі всі 90 хвилин. А ось Коноплянка, який вийшов у складі "Шальке", разом зі своєю командою припинив боротьбу в Лізі чемпіонів.