Олександр Хацкевич прокоментував нічию з "Шахтарем" / фото: facebook.com/fcdynamoua

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічию в матчі 25-го туру чемпіонату України проти "Шахтаря" (0:0).

Слова Хацкевича наводить dynamo.kiev.ua.

"Звичайно, ми не грали на нічию. Нічия влаштовувала "Шахтар", другий тайм вони взагалі вже провели на швидкому переході з оборони в атаку. Можливо, в кінці треба було звалитися на звичайний навал, але немає у нас нападника, який би чіплявся за ці м'ячі, скидав... Хлопці виклалися повністю, я їм сказав: вище голови, ми будемо боротися до кінця! Хоча зрозуміло, що сьогоднішня нічия на користь "Шахтаря", - сказав Хацкевич.

Відео дня

Читайте такожДинамо і Шахтар не визначили переможця у матчі з драматичною розв'язків язкою

Тренер "Динамо" також висловив своє невдоволення роботою головного арбітра матчу Віталія Романова:

"Я ще хочу торкнутися суддівства. Будь-який контакт, будь-яка боротьба - відразу свисток або в одну, або в іншу сторону. Ніякої динаміки! Якщо хтось боїться конкуренції, немає питань, хай грають між собою. Наприкінці почали валятися... Суддівство мене просто вразило".

Хацкевич висловив думку, що арбітр не дозволяв гравцям боротися:

"Я кажу судді: "Чому ти не даєш боротися?". Він каже: "Вони повбивають один одного". Футбол - це пристрасть, це боротьба в першу чергу. А коли свисток, свисток, жовта картка, жовта картка - ніякої динаміки гри немає. Зрозуміло, що темп збивається. Можна провести швидку атаку, у нас м'яч залишається - свисток. Це взагалі неподобство, насправді! Про яку боротьбу можна говорити? Якщо боятися судити, який тоді сенс це робити?".

УНІАН також опублікував відеоогляд матчу "Динамо" - "Шахтар".