Андрій Шевченко чекає більш складного матчу, ніж проти Сербії / фото: uefa.com

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував майбутню зустріч зі збірною Люксембургу у кваліфікації на Євро-2020.

Слова Шевченка наводить офіційний сайт УАФ.

"Забувати матч проти Сербії не треба, але хлопці мають перелаштуватися перед новим складним поєдинком. Вихід на чемпіонат Європи - відмінна мотивація для них. Після такої вдалої гри тут у Львові дуже важливо знову провести хороший матч. Поєдинок з Люксембургом надзвичайно важливий, нам потрібна тільки перемога, незалежно від підсумкового рахунку. Простої гри не буде", - сказав Шевченко.

Відео дня

Читайте такожУкраїна - Люксембург: прогноз букмекерів на матч відбору на Євро-2020

Головний тренер "жовто-синіх" підкреслив, що матч проти Люксембургу може бути складнішим, ніж матч проти Сербії:

"Збірна Люксембургу заслуговує поваги. Вона зробила дуже великий крок вперед за останні роки, організувала неприємності багатьом збірним, в тому числі і нашій. Гравці збірної України добре знають цю команду, мотивація дуже висока. Ми граємо вдома, тому дуже важливо перемогти. Можливо, поєдинок буде складнішим, ніж проти Сербії. Люксембург - організована команда, яка вміє добре оборонятися і контратакувати".

Також Шевченко зазначив, що ситуація з Жуніором Мораєсом, правомірність участі якого в матчах відбору Євро-2020 продовжує оскаржувати Люксембург, стане для української збірної додатковою мотивацією:

"Ми будемо грати за весь український футбол. Мораєс - гравець національної команди. На жаль, Жуніор травмований і не візьме участі у поєдинку. Як я вже сказав, для нас це принциповий матч".

Шевченко додав, що у матчі проти Люксембургу допомогти збірній України не зможуть Артем Бесєдін та Богдан Бутко.

Матч Україна - Люксембург пройде сьогодні, 10 червня. Початок зустрічі - о 21.45.

УНІАН також повідомляв про те, що український тренер Мирон Маркевич дав пораду Шевченку перед грою проти Люксембургу.