Скрипник подякував гравцям / фото: ФК Зоря

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник поділився емоціями після нічийного результату матчу плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти "Еспаньола" (2:2) в Запоріжжі.

Наставника цитує прес-служба луганчан.

Читайте такожЗоря зіграла внічию з Еспаньолом і покинула Лігу Європи (відео)

Відео дня

"Хочу подякувати всім уболівальникам, які прийшли сьогодні підтримати команду. Це дійсно було круто - грати при таких трибунах. І в той же час хочеться принести вибачення, що ми, може бути, не виправдали таких великих надій. Але я не можу кинути камінь в бік моєї команди, вона сьогодні всі сили віддала на полі, і я їй подякував після гри.

Цей запал, який сьогодні був у моєї команди, не перший тайм, як це було в Іспанії, а майже всю гру - ось це хочеться знову побачити. Хочеться завтра прийти на роботу знову з цими хлопцями, спілкуватися, працювати. Останнім часом це дійсно хороша команда. У нас одна сім'я, і це дорогого коштує для мене особисто. Тому що я за цим і приходив, за цими емоціями. Тому що я знаю наш український характер, сьогодні ми його показали", - зазначив Скрипник.

Тренер також задоволений, що команда боролася до останнього:

"При всій повазі до нашого суперника, ті молоді хлопці, які сьогодні вийшли, не злякалися, грали на виграш. Помилки - вони всюди є і завжди будуть. Головне - як ці помилки виправляти, показувати реакцію. Думаю, що ми зробили крок вперед в нашому розвитку, і у нас ще багато часу, сподіваюся, є для того, щоб команду покращити, зробити її, і обігратися, і грати такі ігри як можна частіше".

Першу гру "Еспаньол" виграв з рахунком 3:1, завдяки чому іспанці вийшли у груповий раунд Ліги Європи.

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" отримав суперників по групі в Лізі чемпіонів.