Б'єліца сподівається зіграти краще, ніж проти Ман Сіті / фото: gnkdinamo.hr

Головний тренер загребського "Динамо" Ненад Б'єліца поділився очікуваннями від матчу проти донецького "Шахтаря" в третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Спеціаліста цитує прес-служба хорватського клубу.

Читайте такожСрна анонсував "гучний трансфер" Шахтаря (відео)

Відео дня

"Всі готові до гри. Ми проведемо ще одне тренування в Україні та остаточно визначимося зі складом. "Шахтар" - дуже сильна команда в атаці, де грають бразильці. Складно передбачити хід їх думок. У цієї команди мало недоліків, але ми зробимо все, щоб виступити краще, ніж проти "Манчестер Сіті", особливо в нападі. В захисті теж треба бути обережними, щоб розраховувати на хороший результат", - зазначив Б'єліца.

Тренер також підкреслив, що не робив наголос на УПЛ у вивченні суперника:

"Наші тренери дивилися матчі "Шахтаря", але в Україні досить слабкий чемпіонат, тому не можна робити висновки з цих матчів. Ми більше орієнтуємося на їхні виступи в єврокубках нинішнього і минулого сезону".

Матч відбудеться 22 жовтня на ОСК "Металіст". Початок - о 19:55. Пряма трансляція буде доступна на телеканалі "Футбол 1".

Нагадаємо, після двох турів "Шахтар" і хорватський клуб набрали по 3 очки, обігравши "Аталанту", але поступившись "Манчестер Сіті".

УНІАН раніше повідомляв, що букмекери зробили прогноз на матч "Шахтар" - "Динамо" Загреб.