Каштру вважає матч у Загребі вирішальним / фото: ФК Шахтар

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді проти загребського "Динамо".

Читайте такожДинамо Загреб - Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Динамо Загреб - Шахтар.

Відео дня

Португальця цитує прес-служба "гірників".

"Дуже важливий матч, адже він наступний. Ми завжди дивимося на наступну зустріч. Якщо говорити про проході далі - у команд по 4 очки. Нічого не вирішено. Ми розраховуємо на майбутній матч, він покаже на 90%, хто пройде далі. Для "Аталанти" теж ще не все зрозуміло.

Наша зброя - наш стиль гри. Не будемо відходити від нашої ДНК. Завтра потрібно показати хорошу гру в атаці, знайти шляхи, щоб розкрити загребське "Динамо" і забивати. У футболі є 4 фактори: техніка, тактика, психологія та фізика. Не можна грати з 3 або 2 складовими. "Шахтар" постарається привнести все це на полі. У нас велике бажання пройти далі", - заявив Каштру.

Також тренер зазначив, що не хоче акцентувати увагу на роботі арбітрів:

"Існує момент у грі, який мене не цікавить перед матчем - це суддівство. Я готую команду, розглядаю суперника. Підготовка суддів мене не цікавить. Потрібно переживати про речі, які під нашим контролем. У мене принцип - я довіряю суддівству".

Матч відбудеться 6 листопада на стадіоні "Максимір" у Загребі. Початок - о 22:00.

УНІАН раніше повідомляв про результати всіх матчів Ліги чемпіонів 5 листопада.