Буяльский підкреслив, що команда не була готова до стандартів суперника / фото: ФК Динамо

Футболісти київського "Динамо" поділилися емоціями після поразки від шведського "Мальме" (3:4) на виїзді у п'ятому турі групового етапу Ліги Європи.

Читайте також"Перестаньте мучити людей": в мережі емоційно відреагували на поразку Динамо в Лізі Європи

Віталій Миколенко зазначив, що вина за останній пропущений м'яч лежить на ньому:

Відео дня

"В обороні допустили помилки індивідуальні та позиційні. Не можу пояснити, чому пропускаємо безглузді голи на старті таймів. Справа не в дисципліні.

Сидорчук запитав, чому Розенбергу не дали жовту. Далі через агресію йому попередження. Вдесятьох могли вигравати, могли забити четвертий. Але я допустив індивідуальну помилку, там вже багато гравців було у штрафному, важко вже було", - заявив захисник в ефірі "Футбол 2".

Віталій Буяльський заявив, що команда не впоралася зі стандартами суперника:

"Напевно, ми були не готові до стандартів суперника, тому що вся небезпека була від них. Команда виграла. Молодці. Жовті картки нашим гравцям - їх можна було давати, а можна і не давати. Коли ми фолили, нам відразу давали жовті, а супернику - ні. Немає концентрації, яка повинна бути з перших хвилин. Потрібно поспілкуватися один з одним на цю тему", - цитує хавбека "Динамоманія".

За словами Віктора Циганкова, команда до фінального свистка вірила в перемогу:

"Ми грали до останнього. Навіть удесятьох вірили, що зможемо вивезти очки. Але склалося так, як склалося. Будемо сподіватися, що вболівальники прийдуть підтримати нас в останній грі, ми здобудемо перемогу і пройдемо далі".

Заключний матч групового етапу "Динамо" проведе 12 грудня вдома проти швейцарського "Лугано". Лише перемога дозволить київському клубу вийти в плей-офф Ліги Європи.

УНІАН раніше повідомляв про результати всіх матчів 5-го туру групового етапу Ліги Європи.