Жерсон Родрігес підписав контракт з "Динамо" минулого літа / фото Динамо Київ

Нападник київського "Динамо" Жерсон Родрігес, який зараз на правах оренди виступає за турецький "Анкарагюджю", зустрічається з українською тенісисткою Ольгою Янчук.

Про це стало відомо з Instagram тенісистки.

Янчук привітала Родрігеса з 25-річчям. Українка опублікувала спільне фото з футболістом і написала: "З днем народження. Дякую за щоденну посмішку на моєму обличчі. Люблю тебе".

Відео дня
instagram.com/olgaianchuk

Янчук на даний момент займає 687-е місце в рейтингу WTA, а її найкращим результатом є 213-а позиція в світовій класифікації.

фото instagram.com/olgaianchuk
фото instagram.com/olgaianchuk

Читайте такожФутболіст Шахтаря одружився на фіналістці конкурсу Міс Україна (фото)

Нагадаємо, Родрігес перейшов у "Анкарагюджю" в січні. Оренда розрахована до кінця сезону 2019-2020.

У грудні форвард був переведений у дубль "Динамо" через порушення дисципліни, зокрема, ЗМІ повідомляли, що він приїжджав на тренування з запахом перегару. У недавньому інтерв'ю президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив, що у Родрігеса були проблеми з алкоголем.

Крім того, Родрігес був серйозно оштрафований керівництвом "Динамо" за те, що емоційно висловив своє невдоволення головному тренеру команди Олексію Михайличенку під час матчу.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що легіонер "Динамо" Карлос де Пена відсвяткував гол, присвятивши його своїй майбутній дитині.