Київ-Баскет вже провів перші матчі у новому році / ffu.ua

У четвер, 10 січня, матчем «Київ-Баскет» - «Миколаїв» у Суперлізі Парі-Матч стартує новий, 2019 рік.

Щоправда, гра буде першою в січні не для всіх. Раніше команда Євгена Мурзіна в рамках Кубка України вже встигла зустрітися з «Черкаськими Мавпами». Це була гра, яку «Київ-Баскет» виграв 76:69, але поступився за сумою двоматчевого протистояння (минула зустріч завершилась перемогою чемпіонів України 109:91), повідомляє прес-служба турніру.

З одного боку, у корабелів, які вибули з Кубка України ще раніше, було більше часу на відпочинок. А з іншого – кияни отримали більше ігрової практики, адже, по суті, новорічних канікул у них і не було.

Відео дня

Відзначимо, що в чемпіонаті «Миколаїв» відстає від «Київ-Баскет» лише на два очки, при цьому у корабелів є два матчі в запасі: в тому числі, одна домашня зустріч з киянами, з якими вони і в минулий раз грали на виїзді. «Миколаїв» тоді зміг виграти першу чверть, але програв у підсумку 72:85.

На користь підопічних Віталія Чернія говорить те, що вони видали серію з трьох перемог, яка зараз є найтривалішою в Суперлізі Парі-Матч. А ось «Київ-Баскет» зміг лише в останньому матчі 2018 року перервати свою серію з трьох поразок поспіль.

Після матчу в Києві команду чекає зустріч із «Черкаськими Мавпами». Головний тренер БК «Миколаїв» Віталій Черній наголосив, що Чемпіонат дуже рівний і кожен матч не обходиться без інтриги. Рівень Суперліги Парі-Матч виріс. Цьому посприяв приїзд легіонерів. Вони додають видовищності, доповнюють наших вихованців, які потроху до них підтягуються. Також на матчі йдуть глядачі – це найголовніше. Звичайно, хочеться досягти більшого, займати більш високі місця у Європі, але на це потрібен час.

Іншими словами, нас чекає ще одне цікаве протистояння, яке однозначно достойно, щоб бути не тільки першим, але і одним з найяскравіших в новому році.