Ukrainian International Cup 2019 поб'є рекорд за кількістю учасників / facebook.com

30-31 березня в Києві відбудеться традиційний турнір зі спортивної гімнастики Ukraine International Cup-2019, який щорічно проводить олімпійська чемпіонка Стелла Захарова.

У нинішньому році турнір, який включений в календарний план Міжнародної федерації гімнастики (FIG), прийме рекордну кількість гостей – очікується приїзд 180 представників з 20-ти країн планети, повідомляє Isport.

Серед майбутніх учасників змагань команди Австралії, Малайзії, Польщі, Іспанії, Ізраїлю, Туреччини, Грузії, Франції, Єгипту та інші.

Відео дня

"Ми разом з великою командою усіма силами намагаємося виконувати свою роботу максимально добре. Крім усього іншого і для того, щоб показати максимальний рівень організації спортивних заходів в Україні. Ми хочемо, щоб ті спортсмени, які приїжджають в нашу країну, розповідали потім на міжнародних змаганнях про те, що в Україні проходять таке прекрасні спортивні заходи", - говорить Стелла Захарова.

Змагання будуть проходити на рівні національних збірних, а також юніорів. Всього буде розіграно по 24 комплекти медалей

В цьому році турнір Ukraine International Cup-2019 стане головною репетицією перед чемпіонатом Європи, який на початку квітня прийме польський Щецин. Щодо представництва, то точно основним складом виступить жіноча збірна України, по чоловічій тренерський склад ще не прийняв рішення. Точно пропустить турнір Олег Верняєв, який продовжує відновлюватися після травми.

Що стосується представників інших країн, то будуть серед них зірки світової та європейської гімнастики, стане відомо вже по приїзду, хоча кілька відомих спортсменів в попередніх заявках є.