Ілюстрація / REUTERS

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розповів, яких правил доведеться дотримуватися пасажирам з початком запуску внутрішнього авіасполучення 5 червня.

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Читайте такожВ Україні введуть нові правила перевірки пасажирів на COVID-19 в аеропортах

Відео дня

«У п'ятницю, 5 червня, почнеться відновлення внутрішнього авіасполучення відповідно до постанови Кабінету міністрів України №435 від 3 червня 2020 року. На цей день заплановано 2 авіарейси: Київ - Дніпро - Wind Rose - 7W105 і Київ - Одеса - Міжнародні авіалінії України - PS1053», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі внутрішні рейси обслуговуватимуться в терміналі D.

«Вхід в термінал дозволено тільки пасажирам з посадковим талоном або квитком, у медичних масках або респіраторах. Проводжаючі у термінал не допускатимуться. Важливо! На в'їзді в аеропорт розташовано контрольно-пропускний пункт Національної поліції, на якому поліцейські здійснюють температурний скринінг. Просимо пасажирів звертати увагу і дотримуватися знаків дорожнього руху та із запасом планувати свій час на дорогу до аеропорту - можливі затори», - йдеться в повідомленні.

Довідка УНІАН. «Бориспіль» - міжнародний аеропорт, більша частина розташована в с. Гора Бориспільського району, де офіційно зареєстровано його місце розташування, менша - на території міста Бориспіль (Київська обл.).

Є державним підприємством, що забезпечує 68% всіх авіаперевезень в Україні.

Аеропорт є базовим для найбільшого національного перевізника - авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України».