Шанхайський Діснейленд \ REUTERS

Американська компанія Disney Parks, Experiences and Products має намір відновити роботу шанхайського тематичного парку Діснейленд після того, як Китай зумів подолати пік епідемії коронавірусу.

Читайте такожПарки Disneyland закриють через коронавірус

Про це повідомила Головний медичний директор Disney Parks, доктор Памела Хімел, передає 112.ua з посиланням на CNN. Шанхайський Діснейленд відкриється 11 травня. Це буде першим відкриттям тематичного парку Disney з тих пір, як Діснейленди по всьому світу припинили свою роботу через пандемію коронавірусу. За словами Хімел, це послужить обнадійливим сигналом для відриття інших Диснейлендов по всьому світу.

Відео дня

Disney буде вимагати від відвідувачів носіння масок, за винятком випадків, коли вони вечеряють. Також усім гостям будуть вимірювати температуру. Вони зобов'язані використовувати виданий урядом QR-код Shanghai Health - систему відстеження контактів і раннього виявлення,використовувану в Китаї.

У Діснейленді також буде встановлено контроль щільності гостей. Відвідуваність буде обмежена за допомогою вдосконаленої системи бронювання та входу. Вся взаємодія персоналу з клієнтами буде безконтактною.

Шанхайський Діснейленд був закритий з січня. Шанхайський Діснейтаун, Wishing Star Park і Shanghai Disneyland Hotel знову відкрилися у березні.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.