Окупанти шість разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил \ фото УНІАН

Протягом минулої доби внаслідок обстрілів в районі проведення операції Об'єднаних сил двоє українських військовослужбовців дістали поранення.

Читайте такожБойовики двічі обстріляли позиції ООС: одного військового поранено

Про це йдеться у зведенні прес-центру ООС у соціальній мережі Facebook. «30 березня російські окупаційні війська шість разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому тричі застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм», - поінформували у прес-центрі.

Відео дня

Як зазначається, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» українські захисники були обстріляні тричі:

двічі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї поблизу міста Авдіївка; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля населеного пункту Піски.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики відкривали вогонь також тричі, обстрілюючи позиції Об'єднаних сил виключно з важкого озброєння: двічі з мінометів калібру 82 мм у районі населеного пункту Новотошківське; з мінометів калібру 120 мм поблизу селища Новолуганське.

«Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил», - наголосили у прес-центрі.

За даними розвідки, 30 березня вогнем у відповідь двох окупантів було знищено, шістьох – поранено.

З початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.

«Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - запевнили у прес-центрі.