REUTERS

Цієї доби на Донбасі внаслідок обстрілів з боку російських окупантів один військовослужбовець Збройних сил України дістав поранення та четверо отримали бойове травмування.

Читайте такожРосія збільшує кількість військ поблизу українського кордону - штаб ООС

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Об'єднаних сил у Facebook. "Від початку доби ворог чотирнадцять разів порушив режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперських гвинтівок та стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили шість обстрілів позицій Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Водяне, Богданівка, на околицях Новотроїцького і Широкиного, в районі Миколаївки та Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили вісім обстрілів позицій Об'єднаних сил: три рази в районі населеного пункту Кримське, поблизу Новотошківського, тричі неподалік Новолуганського, також бойовики обстріляли околиці Золотого-4.

"Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець дістав поранення та четверо - бойове травмування. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - повідомили в прес-центрі.