facebook.com/Стас Кухарчук

Про це повідомляє прес-центр штабу Антитерористичної операції.

"4 березня із 00 годин 00 хвилин у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях з метою реалізації рішень тристоронньої групи було оголошено "режим тиші". У зоні АТО мали бути припинені не лише бойові дії, а і навчання з бойовою стрільбою, з будь-якого виду зброї, будь-якого калібру в тому числі із застосуванням засобів імітації, в межах 15-ти кілометрової зони від лінії зіткнення сторін", - йдеться в повідомленні. 

Читайте такожСпостерігачі ОБСЄ констатують порушення перемир’я обома сторонами конфлікту на Донбасі

Відео дня

"Нажаль, НЗФ вкотре недотримались взятих на себе обіцянок. Статистика обстрілів протягом останньої доби демонструє, що кількість обстрілів не зменшилась, їхня інтенсивність посилилась. Так, увечері лише по Чермалику було випущено 76 мін з 82-мм міномету", - зазначили в штабі.

Зазначається, що під мінний обстріл також потрапили Широкине, Шахта Бутівка, Авдіївка, Опитне, Красногорівка. "При чому по Широкино удар було завдано мінами 120 калібру", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожПід Горлівкою розвідка знайшла реактивні системи "Град-К", які є лише на озброєнні РФ

"Вочевидь терористи не бажають повністю припиняти вогонь і, тим паче, відводити важку артилерію від лінії бойового зіткнення. Адже розуміють, що з приходом миру на землю Донбасу будь-який сенс в діяльності російських окупаційних підрозділів зникне і вони залишаться без роботи", - підсумували в штабі.

НЗФ вкотре порушують «режим тиші», продовжуючи обстріли позицій ЗСУ з метою зриву Мінських домовленостейЗа інформацією...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Friday, March 4, 2016

Як повідомляв УНІАН, впродовж дня 4 березня терористичні угрупування здійснили 18 обстрілів позицій сил АТО - 15 на Донецькому напрямку та 3 на Маріупольському. Зазначається, що російські найманці продовжують використовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.