Ситуація на Бахмутському напрямку серйозно змінилася, поділився офіцер ЗСУ / фото УНІАН

На Бахмутському напрямку кількість безповоротних і санітарних втрат ворога є високою, ініціатива переходить до Збройних сил України.

Про це розповів старший лейтенант ЗСУ, начальник медпункту одного з батальйонів Сергій Джердж в ефірі інформаційного телемарафону. Відповідаючи на питання ведучої, він підтвердив, що ініціатива на полі бою переходить на бік Збройних сил України.

"Можна сказати так, в цілому. Тут можна говорити про кількість втрат. З їхнього боку вона значно більша. Кількість санітарних втрат значно більша. І дещо уповільнення цього наступу: не так бадьоро вони це роблять, і якась, очевидно, є втома з їхнього боку", - повідомив військовий.

Відео дня

За словами Джерджа, це дає можливість нашим воїнам перегрупуватися і посилити оборону.

Ситуація на фронтах України - сьогодні це варто знати

Російські загарбники вже тривалий час намагаються наступати на Донбасі, дуже гарячі бої йдуть, зокрема, за місто Бахмут. Вранці 17 квітня Генштаб ЗСУ повідомив, що загарбники 60 разів атакували наших воїнів на Бахмутському, Лиманському, Мар’їнському та Авдіївському напрямках й не мали успіхів.

Супротивник на нашій землі зазнає величезних втрат. Загальні втрати РФ в Україні на 17 квітня вже становлять приблизно 182 660 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: