Український воїн "Дід" розповів, якою маю бути перемога українців над росіянами / колаж УНІАН зі скріншоту й фото ua.depositphotos.com

Триває повномасштабна війна в Україні проти російських загарбників, і українським воїнам потрібно домогтися капітуляцію супротивників, щоб вони "здалися повністю".

Супротивника потрібно повернути на початкові рубежі, й зробити на території РФ 30-кілометрову "сіру зону", поділився думкою військовий зі Збройних сил України Володимир (позивний "Дід"), повідомляє hromadske.

"…тоді зі спокійним серцем можна зробити демобілізацію і вертатись до нормального цивільного життя. Гадаю, ми можемо цього досягнути. Просто це не буде завтра чи післязавтра. На це потрібен час. Але, якщо ми навіть не будемо на це сподіватися, то нічого не вийде. Треба мати бажання до цього дійти…", - підкреслив захисник нашої держави.

Відео дня

Воїн також сказав, що з росіянами немає про що домовлятися, оскільки їм не довіряють. "…Буде "договірняк" - знову пройде рік-два, ворог трохи укріпиться і піде далі. Вони на цьому не зупиняться. Моя думка така: ніякої домовленості не може бути", - заявив "Дід".

Українська влада не раз підкреслювала, що не має наміру "торгуватися" з Росією і хоче силою повернути всі території, які захопив ворог. 

Коли закінчиться війна в Україні - що вже прогнозувалося

На думку британського прем'єра Ріші Сунака, який на початку поточного року несподівано прибув до Києва, протистояння українців та росіян може тривати ще довго, але ми переможемо. Низка експертів говорили, що кінець війни в Україні може бути неочікуваним.

Президент України Володимир Зеленський зазначав, що нікому точно невідомо, коли війна завершиться. У середині березня 2024 року колишній посол Великобританії в РФ Тоні Брентон поділився думкою, що протистояння на виснаження з російськими загарбниками може тривати ще кілька років.

Вас також можуть зацікавити новини: