Віталій Кім їдко відповів на заяву Володимира Джабарова / фото УНІАН

У РФ після того, як був серйозно пошкоджений Кримський міст, заговорили про "необхідність" захоплення двох українських обласних центрів - Миколаєва та Одеси.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі телемарафону "Єдині новини" їдко відповів на таку ворожу заяву. "Ну, хай приходять", - сказав чиновник.

Про "необхідність захоплення" Одеси та Миколаєва говорив член путінської партії "Єдина Росія", російський сенатор Володимир Джабаров. Посіпака російського диктатора Володимира Путіна стверджував, що українську державу Росії треба повністю "відсікти" від Чорного моря, інакше нібито загрози окупованому Криму "повторюватимуться знову і знову".

"Одеса та Миколаїв знову мають стати російськими регіонами", - говорив путініст.

Пошкоджено Кримський міст - сьогодні ось що треба знати

Вранці 17 липня стало відомо, що на Кримському мосту обвалився один з автомобільних прольотів. Російська сторона стверджує, що НП сталася через те, що українська сторона здійснила удар надводними дронами. У Службі безпеці України вже пообіцяли розкрити подробиці пошкодження мосту після перемоги над окупантами.

На думку колишнього очільника Служби зовнішньої розвідки, генерала української армії Миколи Маломужа, 17 липня було тестування, а не удар по Кримському мосту. Військовий експерт Роман Світан попередив, що у відповідь на пошкодження цієї споруди росіяни скоро можуть спробувати поцілити в якісь українські мости.

Вас також можуть зацікавити новини: