У похованнях в Ізюмі слідчі знайшли тіло чоловіка з ознаками тортур / фото УНІАН, Андрій Марієнко

У звільненому від російських окупантів Ізюмі на Харківщині слідчі ексгумували тіло чоловіка зі слідами жорстоких тортур. 

Як повідомляє видання "Грати", у нього, як повідомив судово-медичний експерт після візуального огляду, зв'язані руки за спиною і відрізана мошонка.

Особа чоловіка і його вік на даний момент не встановлена.

Відео дня
В Ізюмі знайшли тіло чоловіка / фото Грати

Тіло було в могилі під номером 91.

В Ізюмі знайшли тіло чоловіка з ознаками тортур / фото Грати

Як повідомляв УНІАН, 16 вересня голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що на деокупованих територіях Харківської області виявлено 10 катівень. Також поблизу міста Ізюм, що перебувало в окупації, виявлено орієнтовно 445 поховань цивільних людей.

За даними уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Олега Котенка, в Ізюмському районі виявили п'ять кладовищ, де поховані загиблі внаслідок російської агресії цивільні та військові.

Наразі ексгумація тіл вбитих окупантами людей продовжується. Робота триватиме ще майже два тижні. Тіла загиблих на експертизу везуть до Харкова.

Як заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, експерти Нацполіції в Харківській області ексгумували наразі 59 тіл в Ізюмі. Серед них тіла 42 цивільних та 17 військовослужбовців.

Вас також можуть зацікавити новини: