Стало відомо, чому росіяни тікали з Ізюма на велосипедах / фото instagram.com/libkos

В Міністерстві внутрішніх справ відповіли, чому росіяни залишили стільки важкої техніки в Ізюмі Харківської області. Як виявилося, броню нічим було заправити.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

За його словами, підрозділи Національної поліції заходили в місто разом із Збройними силами України. Тепер поліціянти разом із рятувальниками ДСНС працюють над відновленням правопорядку, фіксацією слідів воєнних злочинів, розмінуванням території, доставкою гуманітарної допомоги і поверненням Ізюма до нормальної життєдіяльності.

Відео дня

Окупанти під час відступу залишили в Ізюмі багато важкої техніки, водночас частині загарбників довелося тікати на велосипедах. Єнін пояснив, чому це сталося.

"Один з поліцейських на моє питання, чому росіяни залишили стільки військової техніки (понад 100 одиниць) в Ізюмі, зазначив, що орки просто розпродали весь запас пального і тому втікати довелось, зокрема на велосипедах", - зазначив Єнін.

Як повідомляв УНІАН, 10 вересня ЗСУ просунулися на південно-східному напрямку від Балаклії та підійшли до Ізюма.

11 вересня українські воїни підняли державний прапор в центрі міста Ізюм на Харківщині. Воно перебувало в окупації з березня.

Вас також можуть зацікавити новини: