Еміль Ішкулов назвав найефективнішу тактику проти ворогів / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та скріншоту

Триває повномасштабна війна в Україні проти росіян, і командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Збройних сил нашої держави полковник Еміль Ішкулов розповів, що найефективнішою тактикою проти росіян є повзуча маневрова.

Якщо українські воїни будуть сидіти суто в обороні, не проводитимуть маневрову оборону, активні дії, то зазнаватимуть ще більше втрат, розповів офіцер в інтерв'ю "Українській правді". За його словами, українська сторона зменшує кількість втрат за рахунок того, що супротивники не знають, де знаходяться наші бійці, не розуміють, куди відкривати вогонь, "а їхні командири обманюють одне одного".

"…Противник переважає нас у живій силі, в артилерії, в боєприпасах. Пристрілятися в одну точку - справа часу… Повзуча маневрова тактика - найбільш ефективна. Просто не кожному це можна пояснити. Дуже страшно піти в штурм", - поділився командир десантників.

Відео дня

Ішкулов додав, що окупанти зараз мають перевагу у FPV-безпілотниках, тому навіть важко донести будматеріали, щоб облаштувати собі позицію.

У центрі уваги російсько-українська війна - новини, які варто прочитати

Росіяни на низці напрямків намагаються прорвати оборони українських воїнів, однак отримують гідну відсіч. Супротивники на українській землі зазнають колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 6 березня 2024 року становлять приблизно 420 270 окупантів.

Повідомлялося, що втрати нашої держави набагато менші. Наприкінці лютого президент Володимир Зеленський заявив, що за час повномасштабного протистояння загинули 31 тисяча наших військовослужбовців.

Вас також можуть зацікавити новини: