Гель для душу, який в Україні коштує 90-110 гривень, в Херсоні обійдеться куди дорожче / censor.net

У тимчасово окупованому Херсоні жителі змушені купувати продукти першої необхідності, віддаючи величезні суми. "Пекельні" ціни буквально спустошують гаманці людей, які не змогли евакуюватися і залишилися в місті.

Фото з цінниками на побутову хімію в Херсоні показали в Telegram-каналі "Новини Миколаєва".

Так, звичайний шампунь, який в Україні коштує близько 100 гривень, в Херсоні коштує 607 гривень. Примітно, що на ціннику вказана вартість товару як в гривнях, так і в рублях. Судячи з усього, плани окупантів примусово "перевести" жителів Херсона на використання валюти країни-агресора поки що успіхом не увінчалися.

Відео дня
Скільки коштує шампунь в Херсоні / фото "Новини Миколаєва" в Telegram

На цьому "пекельні" ціни не закінчуються. Гель для душу, який в Україні коштує 90-110 гривень, в Херсоні обійдеться куди дорожче. Жителям тимчасово окупованого міста доведеться віддати 450 гривень.

Ціни в Херсоні / фото "Новини Миколаєва" в Telegram

Попри всі ціни і підступи окупантів херсонці не втрачають надії, що вже незабаром ЗСУ повернуть місто під контроль України і виб'ють рашистів. Саме тому на Херсонщині процвітає рух партизанів.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що херсонські партизани викрили цілу мережу зрадників. Зрадники "зливали" окупантам інформацію про активістів та учасників АТО.

Вас також можуть зацікавити новини: