Командувач ССО відвідав Бахмут / ССО

Командувач ССО Віктор Хоренко відвідав Бахмут, де точаться важкі бої. Бригадний генерал ознайомився з поточною ситуацією у місті та поспілкувався з воїнами.

"Дійсно ситуація у Бахмуті складна, проте хто, як не ви знаєте, що треба робити і як діяти у поточних умовах. Ваша робота тут вкотре доводить, що ССО - це насамперед перевага якості на кількістю", - сказав Хоренко, інформує прес-служба ССО. 

Хоренко з воїнами / ССО

Також генерал відзначив професійність операторів ССО та наголосив на важливості роботи груп спеціального призначення під час оборони міста.

Відео дня

Зазначається, що воїни Сил спеціальних операцій в повному обсязі виконують завдання з оборони міста, що залишається найгарячішою точкою фронту. Попри перевагу ворога, і масовані атаки, спрямовані на знищення міських кварталів, оператори ССО України завдають противнику ударів на ключових ділянках, нищать його особовий склад та виконують низку інших завдань, перешкоджаючи просуванню російських військ.

'Ситуація дійсно складна': командувач ССО прибув у Бахмут (фото)

Ситуація у Бахмуті

Під час спроб захопити Бахмут російські окупанти втратили десятки тисяч бійців, а саме місто стало своєрідним кінцевим рубежем для ПВК "Вагнер", після чого це угруповання не може самостійно виконувати бойові завдання.

За даними аналітиків ISW, російські окупанти продовжували наземні атаки в Бахмуті та його околицях, але за останні два дні не досягли жодних територіальних успіхів.

У ранковому зведенні Генштаб повідомляв, що у Бахмуті точаться важкі бої. Крім того, "гаряче" у населених пунктах поблизу міста.

Вас також можуть зацікавити новини: