Су-25 / Міноборони Російської Федерації

За минулу добу на сході України бійці протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ записали на свій рахунок кілька цілей. Вони приземлили ворожий штурмовик Су-25 і чотири безпілотника типу "Орлан-10". Один з БПЛА збили вночі.

Про знищення цілей розповів прес-центр Сухопутних військ ЗСУ на офіційній сторінці на Facebook.

"За минулу добу війська протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗС України на сході України знищили 4 БПЛА типу "Орлан-10", з них один вночі, і штурмовик Су-25", — сказано в офіційному повідомленні.

Відео дня

Цікаво, що збитий літак не потрапив в статистику ворожих втрат станом на 13 серпня. Ймовірно, на момент публікації даних Сухопутні війська ще не підтвердили ураження цілі.

Нагадаємо, в статистиці Генштабу вказано 223 збиті літаки. Су-25 повинні додати в загальні дані завтра. А що стосується безпілотників, то з моменту повномасштабного вторгнення ЗСУ приземлили 779 ворожих дронів.

Збитий БПЛА / сухопутні війська ЗСУ

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: