Чоловік втратив всю родину в Ірпені / скріншот

Сергій Перебийніс з Ірпеня унаслідок повномасштабного вторгнення РФ рік тому втратив свою родину. Фото, на якому чоловік тримає портрети своєї дружини й дітей, напевно, бачив кожен українець.

Та Сергій знайшов у собі сили жити далі й допомагати іншим, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1". Нагадаємо, перед початком великої війни чоловік поїхав до рідного Донецька, тому що там живе його мати, вона важко захворіла на COVID-19.

Востаннє на зв'язок Перебийніс вийшов зі своєю дружиною 5 березня 2022 року близько 23:00. А наступного дня вона разом із сином і донькою загинули унаслідок мінометного обстрілу РФ просто під час евакуації з Ірпеня. Своїх загиблих дітей та дружину Сергій побачив на фото, яке облетіло весь світ.

За словами чоловіка, наразі він намагається жити далі й допомагати людям, які постраждали унаслідок повномасштабної війни. Також він записався на військові курси, зайнявся спортом.

"Кудись поїхати, щось відвезти, щось віддати. Я вже багато історій людей, яким набагато важче, ніж мені... Наприклад, дуже важко дивитися на дитину, яка радіє пакету молока... Це все тут у Макарові, під Києвом", - ділиться Перебийніс.

Смерть родини Сергія Перебийноса

Микита Мікадо 7 березня 2022 року повідомив, що вбита на початку березня в Ірпені під час евакуації сім'я — це Тетяна Перебийніс і двоє її дітей. "Це Тетяна Перебийніс. Вона та двоє її дітей були вбиті мінометним снарядом під час евакуації з м.Ірпінь. Тетяна керувала фінансами в ІТ-стартапі. Нас пов'язувало те, що я в цьому стартапі інвестор", — писав Мікадо.

Місто Ірпінь Київської області, яке одним з перших взяло на себе удар армії РФ після повномасштабного військового вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, було звільнене з-під російської окупації 28 березня 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: