ЗСУ ліквідували "вагнерівця", який вбив матір і сестру / OSINT Georgia

Українські воїни ліквідували зека-"вагнерівця", який вбив власну матір та сестру.  

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, 32-річного найманця ПВК "Вагнер" з Ростовської області Романа Лазарчука ліквідували ще 17 грудня, але його тіло вивезли тільки недавно і поховали 1 лютого в рідному місті.

Ліквідований окупант / OSINT Georgia

Лазарчука було засуджено до 17 років позбавлення волі за вбивство рідної сестри та матері скоєні у 2014 році. Садист облив своїх рідних бензином і підпалив.

Відео дня

ЗСУ "мінусують" окупантів

Нещодавно стало відомо, що на війні в Україні ліквідовано російського "бойового попа" з РПЦ Олександра Караулова разом з цілою пачкою інших окупантів під час евакуації "трьохсотих". Крім того, знищено чергового "бойового попа", що благословляв російських солдатів на вбивство українців.

У російських соцмережах доповідають про ліквідацію "цікавих" персон. Наприклад, так стало відомо про знищення на війні серійного убивці, що воював у складі "вагнерівців".

У боях "відкобзонено" також бійця загону "Барс", якого пропагандисти охрестили ледь не "термінатором", а ще відомо - десантника з сирійським досвідом - героя російських "казок".

Вас також можуть зацікавити новини: