У Токмаку знищили базу з російською технікою / фото Запорізька ОВА

Українські захисники знищили місце базування військової техніки Російської Федерації в тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області. Жесту "доброї волі" від окупантів поки не варто чекати.

"Токмацька прикмета: прильотів стає більше - окупантів стає менше. Сьогодні в Токмаку, який окупанти перетворили на військову базу, знову було голосно", - повідомив мера Мелітополя Івана Федорова у своєму Telegram-каналі.

Він вказав, що "прилетіло" по місцю базування російських окупантів та їх техніки. За його словами, в Токмаку "прильоти" почастішають з наближенням лінії фронту.

Відео дня

При це чиновник зазначив, що на цьому тижні:

  • росіяни евакуювали "паспортний стіл", а аусвайси пообіцяли видавати в Мелітополі;
  • "героїчно" вивезли співробітників ФСБ і частину так званої "адміністрації".

"Говорити про те, що окупанти готують "жест доброї волі" не варто. Потрібно допомагати нашій армії і вірити в перемогу", - підсумував Федоров.

Ситуація в Токмаку - останні новини

Видання The New York Times повідомило, що військові аналітики США вважають, що кінцевою стратегічною метою прориву в Запорізькій області є місто Токмак - важливий автомобільний і залізничний вузол для обох армій.

У свою чергу оглядач Олексій Гетьман повідомив, що російські окупанти розуміють, що втрата Токмака відкриє українській армії дорогу на тимчасово окупований Крим.

Вас також можуть зацікавити новини: