У СБУ повідомили про нові втрати РФ / скріншот

Втрати окупантів в Україні завдяки військовим контррозвідникам Служби безпеки України відчутно зросли - зокрема, ліквідовані понад 30 російських загарбників, а також "впольовані" вісім радіолокаційних станцій, станцій радіоелектронної боротьби та станцій зв’язку.

Здобиччю також стали "гніздо" російських операторів FPV-безпілотників та чотири склади з боєкомплектом і паливом, йдеться на сторінці СБУ в Telegram. "Серед останніх впольованих "трофеїв": …дев'ять одиниць автомобільної техніки, дев'ять вогневих позицій", - додали у спецслужбі.

Наші захисники також "уполювали" чотири ворожі броньовані машини різних типів та три танки супротивника.

Війна в Україні - новини, які сьогодні варто прочитати

Генштаб Збройних сил України 12 вересня повідомляв, що росіяни біля низки аселених пунктів у Луганській та Донецькій областях намагалися прорвати оборону наших воїнів, але їхні спроби були марними.

Водночас захисники української держави продовжують рухатися вперед біля Бахмута й на Мелітопольському напрямку.

Росія на нашій території вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 12 вересня 2023 року становлять близько 269 тис. 760 супротивників. Також ліквідовано багато бронетехніки супротивників, зокрема, 8 тис. 778 бойових броньованих машин і 4 тис. 568 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: