Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото УНІАН, Олександр Синиця

Авіація Сил оборони Україна за 20 червня завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу російських військ і два - по його зенітно-ракетних комплексах.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, українські захисники знищили три розвідувальні БПЛА.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби вразили три пункти управління, один район зосередження особового складу та військової техніки противника, три станції РЕБ, 17 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, один засіб протиповітряної оборони та ще один важливий об'єкт ворога", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тим часом росіяни завдали понад 72 авіаційних ударів, здійснили 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах, постраждали мирні люди.

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається дуже високою", - попередили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 20 червня - дані Генштабу

Як писав УНІАН, спільні Бойові втрати Росії в Україні станом на 20 червня становлять 221 460 чоловік особового складу. За минулу добу ЗСУ ліквідували 1 010 російських окупантів.

Також Росія ще втратила на полі бою в Україні 5 одиниць ворожої спецтехніки, 32 одиниці автомобільної техніки та автоцистерн, 3 крилаті ракети, 10 дронів оперативно-тактичного рівня.