Ворожий танк став мангалом / скріншот

Втрати росіян в Україні станом на понеділок, 10 липня, зросли - яскраво ліквідований танк російських загарбників Т-80.

Українські воїни влаштували "фаєр-шоу" - перетворили цю одиницю бронетехніки супротивника на мангал, повідомили Сухопутні війська Збройних сил України у своєму Telegram-каналі.

За їхніми даними, ворожий танк "підсмажили" воїни 63-ї окремої механізованої бригади й 45-ї окремої артбригади. "Фаєр-шоу від 45 ОАБр та 63 ОМБр: у ролі мангала - Т-80", - поділилися у Сухопутних військах.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україні на нашій території станом на 10 липня вже ліквідували 4085 танків супротивника.

Яка ситуація в Україні - війна триває

Генштаб ЗСУ вранці 10 липня повідомив, що окупанти зосередили свої головні зусилля на Авдіївському, Бахмутському, Мар’їнському та Лиманському напрямках, і там тривали важкі бойові дії.

Водночас наші захисники та захисниці продовжують контрнаступати на двох напрямках - на Бердянському та Мелітопольському. На цих напрямках з початку контрнаступальних дій вже звільнено територію, які приблизно співмірна з площею Одеси. Варто зазначити, що початок контрнаступу України президент Володимир Зеленський підтвердив 10 червня.

Довідка УНІАН. Танк Т-80 - це основна бойова машина третього покоління, яка була вироблена ще за часів Радянського Союзу. Цей танк радянська армія прийняла на озброєння у 1976 році.

Вас також можуть зацікавити новини: