Військовий Павло Кишкар прокоментував зміну головнокомандувача ЗСУ / колаж УНІАН, фото t.me/osirskiy, 117 окрема механізована бригада

Нова команда у керівництві Збройних Сил України та призначення на посаду Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського допоможе зрушити питання  мобілізації та технічного переоснащення війська. Таку думку висловив заступник командира артилерійського дивізіону, майор Павло Кишкар.

"Щодо призначення Сирського, війська з нетерпінням очікують подальших кадрових рішень. Команда генералів – той самий Андрій Гнатов, і Михайло Драпатий, з якими мав честь служити, – це хороша, прогресивна команда молодих українських генералів. Я думаю, що така команда точно зрушить питання технічної мобілізації України, технічного переоснащення. Створення нового роду військ щодо безпілотної авіації та управління автоматизованими системами на полі бою", – додав він в ефірі телеканалу "Еспресо".

Військовий зазначив, що найближчим часом українці можуть побачити нові несподівані рішення на полі бою.

Відео дня

"Саме з такими очікуваннями живе багато хлопців, які перебувають зараз на фронті", – констатував Кишкар.

Зміни в керівництві ЗСУ

8 лютого 2024 року президент України звільнив з посади Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Відповідний указ уже оприлюднено на сайті глави держави. 

Замість нього було призначено генерал-полковника Олександра Сирського. Він запамʼятався успішною операцією з оборони Києва, а також наступом на Харківщині. 

Вас також можуть зацікавити новини: