Єреван \ REUTERS/Vahram Baghdasaryan/Photolure

У Вірменії повністю сформований Кабінет міністрів. Сьогодні президент Вірменії Армен Саркісян підписав укази про призначення нових членів уряду.

Читайте такожУ Єревані частина військових перейшла на бік мітингувальників (відео)

Про це повідомляє Радіо Азатутюн. Цими указами Мгера Григоряна призначено віце-прем'єром, Зограба Мнацаканяна - міністром закордонних справ, Мане Танділяна - міністром праці та соціальних питань, Атома Джанджугазяна - міністром фінансів, Артака Зейналяна - міністром юстиції, Арсена Торосяна - міністром охорони здоров'я, Артура Хачатряна - міністром сільського господарства, Левона Ваградяна - міністром спорту і у справах молоді.

Відео дня

Арцвік Мінасян очолить міністерство економічного розвитку і інвестицій, Ерік Григорян - охорони природи, Ашот Акопян - транспорту, зв'язку та інформаційних технологій, Грачья Ростомян - міністерство з надзвичайних ситуацій, Артур Григорян - енергетичних інфраструктур і природних ресурсів, Ліліт Мукунц - мінкультури.

Всі призначення зроблені за пропозицією прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна.

Як повідомляв УНІАН, 8 травня Пашинян був обраний прем'єр-міністром Вірменії. Його кандидатуру підтримали 59 депутатів парламенту.

Цього тижня за поданням прем'єра Арарата Мірзояна було призначено першим віце-прем'єром, а Тиграна Авіняна - віце-прем'єром.

На посаду міністра оборони Вірменії було призначено Давида Тонояна, Сурен Папікян був призначений міністром територіального управління і розвитку, Араік Арутюнян - міністром освіти і науки, а Мхітар Айрапетян - міністром діаспори.

На посади начальника поліції і директора Служби національної безпеки були призначені, відповідно, Валерій Осипян і Артур Ванецян.