В Генштабе РФ заявляют, что уничтожили крылатыми ракетами штаб-квартиру ИГИЛ / Минобороны РФ

У Генштабі РФ заявляють, що запустили 12 крилатих ракет повітряного базування по об'єктах терористичного угруповання "Ісламська держава" в провінціях Алеппо та Ідліб. У результаті ударів знищені склади, командний пункт і штаб-квартира ІД.

Читайте такожНідерланди мають намір приєднатися до повітряної кампанії проти ІДІЛ у Сирії

Про це повідомив начальник головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ генерал-полковник Андрій Картаполов, передають "РИА Новости".

За його словами, з території РФ стратегічні ракетоносці Ту-95МС здійснили пуски 12 крилатих ракет повітряного базування по об'єктах терористичного угруповання "Ісламська держава" в провінціях Алеппо та Ідліб.

"Цілями для ураження стали склади ПММ, завод по виробництву вибухових речовин, командний пункт і штаб-квартира організації ІГ в місті Ідліб", — підкреслив він.

Також, за словами Картаполова, ескадрилья дальніх бомбардувальників Ту-22М3 завдала зосереджений удар по шести об'єктах в провінції Ракка і Дейр-Ез-Зор: "Цілями стали об'єкти нафтопереробки терористів на території, контрольованій організацією ІД, склад боєприпасів і майстерня по виробництву і ремонту мінометів".

Читайте такожУ Сирії вбито 160 терористів "Ісламської держави" з російським громадянством - МЗС РФ

Нагадаємо, після визнання катастрофи російського літака А321 на Синаї терактом, а також у зв'язку із серією кривавих атак в Парижі, антиіділівська коаліція на чолі із США, а також РФ посилили бомбардування ІД в Сирії. Зокрема, РФ вперше застосувала стратегічні бомбардувальники в рамках цієї операції.