REUTERS

Про це заявив голова Національної служби повітряної навігації Єгипту Ехаба Азмі, пише Новая Газета з посиланням на Associated Press.

"Не було ніякого повороту вправо або вліво, і все було нормально, коли він увійшов в район польотної інформації Єгипту, за дві хвилини до того, як зник", — сказав Азмі.

За його словами, перед катастрофою літак прямував на висоті майже 11 тисяч метрів.

Відео дня

Читайте такожВ Каїр привезли останки жертв авіакатастрофи EgyptAir

Нагадаємо, міністр оборони Греції Панос Камменос заявив, що літак EgyptAir перед зникненням робив різкі маневри. "03:39 літак був зафіксований на південний-схід від островів Касос та Карпатос... відразу після чого він увійшов в район польотної інформації Каїра і робив різкі маневри і зниження, які я описав: на 90° вліво і потім на 360° вправо", - сказав міністр. Також він додав, що літак різко змінював курс, "швидко знижуючись з 37 тис. футів до 15 тис. футів, сигнал був втрачений на висоті близько 10 тис. футів".

Як повідомляв УНІАН, літак Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir, що прямував з Парижа в Каїр, зник з радарів диспетчерів 19 травня. Президент Франції Франсуа Олланд підтвердив, що літак зазнав катастрофи у Середземному морі. На борту літака знаходилися 56 пасажирів переважно з Єгипту та Франції і 10 членів екіпажу.