Придавило труною відвідувача в кімнаті страху / фото twitter.com/rthk_enews

У Гонконзі 21-річний чоловік загинув у кімнаті страху від удару механічною деталлю. Як повідомляють місцеві ЗМІ, під час проходження атракціону його задавила труна, пише російська служба Бі-Бі-Сі.

Відвідувач за прізвищем Чен (його ім'я поки не називається) був знайдений без свідомості через п'ять хвилин після того, як зайшов до атракціону "Поховані живцем" у знаменитому гонконгському парку розваг Ocean Park. Його доставили в лікарню, де він пізніше помер.

Читайте такожУ США одна людина загинула, ще сім постраждали під час аварії на атракціоні (відео)

Відео дня

Представники адміністрації парку стверджують, що інцидент стався після того, як чоловік зайшов в закриту зону атракціону.

Відвідувачам кімнати страху, створеної до щорічного фестивалю на честь Хеллоуїна, обіцяють, що ті "відчують себе похованими живцем, перед тим як вирватися з темній і страшній могили".

Як пишуть місцеві ЗМІ, гості повинні були сісти в каретку у вигляді труни і проїхати по атракціону, який включає в себе, як йдеться в описі атракціону, "скелястий лабіринт із моторошними упирями".

Чен був у групі відвідувачів, яким дали можливість випробувати атракціони до офіційного відкриття фестивалю, наміченого на 5 жовтня.

В даний час поліція веде розслідування, атракціон "Поховані живцем" закрито.