Хлопець проігнорував попереджувальні знаки та пішов небезпечною дорогою / колаж УНІАН, фото Mason County Sheriff's Office

19-річний хлопець послизнувся під час прогулянки під мостом Хай Стіл у штаті Вашингтон, який є одним з найвищих залізничних мостів у США. Внаслідок чого він впав з висоти близько 122 метрів, проте отримав лише незначні травми. Про це повідомили американські офіційні особи, пише Sky News.

В офісі шерифа округу Мейсон заявили, що заступники шерифа і пожежники провели двогодинну рятувальну операцію, використовуючи мотузку і ремені, аби піднятися по мосту та врятувати хлопця, який впав у річку. 

Постраждалий отримав тільки подряпини на обох руках, проте його шпиталізували до лікарні для обстеження. 

Відео дня

Водночас начальник пожежної служби Вест Мейсона Метью Веландер розповів, що команда "прив'язала його до ременів" і підняла нагору.

"Він йшов по розмиву, яким багато хто користується, і який став свого роду стежкою", - додав він та наголосив, що хлопцю "неймовірно пощастило", адже він опинився біля річки внизу. 

Кадри з порятунку хлопця / фото Mason County Sheriff's Office

Капрал патрульної служби шерифа Тім Ріпп, який допоміг йому врятуватися, зауважив: "Ми говорили людям триматися якомога далі від цих стежок, тому що вони небезпечні, але люди або не бачили попереджувальних знаків, або ігнорували їх".

Ріпп підкреслив, що кожного року з мосту падають від п'яти до семи людей, проте більшість з них гине, попри попереджувальні знаки. Місцева влада каже, що брак поваги до природи і неуважність є частиною проблеми, оскільки люди продовжують падати з мосту.

Історії порятунку людей в Україні 

Як писав УНІАН, на Донеччині дивом врятувався 19-річний Богдан Салімов, якого після російського ракетного удару затисло плитами з двох верхніх поверхів. Він впродовж трьох годин знаходився під завалами та переживав, що його не знайдуть. 

Також український прикордонник розповів, як йому та його дружині вдалося врятувати молоду дівчину з російської окупації. За словами чоловіка, українку силою утримували окупанти, які були переодягнені у цивільний одяг. 

Вас також можуть зацікавити новини: