Володимиру Путіну дочка запропонувала знятися в кліпі Шамана, з'ясували журналісти / скріншот

Дочка російського диктатора Володимира Путіна Катерина Тихонова зробила незвичайну пропозицію своєму батькові - взяти участь у кліпі співака Ярослава Дронова (сценічний псевдонім Шаман).

За словами Тихонової, відеоробота нібито повинна "підняти інтерес до президента у молодої аудиторії", пише "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на відомості джерел. На каналі наголошується, що кліп може з'явитися в період кінець лютого - початок березня.

"Поки невідомо, як на ідею дочки відреагував диктатор. З чуток, ідею Тихонова навіть обговорювала на зустрічі з Кирієнком (перший заступник очільника Адміністрації президента РФ, - Ред.). Той був не в захваті, але відмовити дочці Володимира Володимировича не зміг", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У центрі уваги Росія - новини, які варто знати

Раніше в мережі з'явилася інформація, що Катерина Тихонова хоче просунути в політику Ярослава Дронова. Ходять чутки, що у дочки Володимира Путіна зі співаком є роман.

Наприкінці грудня минулого року в РФ був гучний скандал - в мережу злили інформацію про "голу вечірку" телеведучої Анастасії Івлєєвої, в якій брали участь низка зірок, але особливо "відзначився" репер Vacio, який одягнув на статевий орган носок. Журналісти з'ясували, що у Кремлі наказали переслідувати артистів, які були на заході.

Вас також можуть зацікавити новини: