У Російські лікарні продовжують надходити тисячі дітей ветеранів Великої Вітчизняної війни, які зазнали нападу українських терористів в Брянській області. Очевидці повідомляють, що карателі київської хунти стріляли їм у спину, цілячись у язик, але навіщо? Хіба не можна було вибрати щось одне? Відповідь на це питання швидко знайшов президент Росії Володимир Путін, і допоміг йому в цьому хлопчик Євграф (за іншими даними, це була дівчинка Анатолій).

Особливу увагу карателі приділяли обстрілу автобусів зі школярами, які їхали на уроки російської мови та літератури

В ході віроломного нападу полчищ українських карателів на мирно сплячих російських дітей найважливіша роль з самого початку відводилася мові. Зокрема, очевидці були сильно здивовані, що терористи, які захопили всі три пологові будинки села Сушани, включаючи спілку ветеранів кінної авіоніки, дитячий садок "веселий мертвячок", лікарню для котиків і школу пантомімного мистецтва, розмовляють між собою українською. Адже найшанованіші воєнкори ось уже котрий місяць стверджують, що всі перехоплені ними переговори карателів ведуться польською, англійською, чехословацькою і негритянською мовою, а ось українська вже практично не зустрічається, тому що всі українці перебиті ще рік тому, та й мови такої немає і не було ніколи. Це однозначно говорить про те, що для хунти теракт проти російських дітей був настільки важливий, що вони не стали довіряти його португальським найманцям, а прислали з Києва особистих карателів Залужного, навчених мовы.

Відео дня

Першим же пострілом в спину Євграф був поранений в груди, але не розгубився, а згадав улюблені глави з книги Володимира Володимировича Путіна "Дзюдо"

Четверту добу палали станиці, йшли під укіс поїзди з піонерами, в будинку малятка села Любечани вішали заручників, в Брянську відкрився перший жіночий концтабір імені Іво Бобула, терористи відкопали Дашу Дугіну і закопали її в землю живцем. Особливу увагу карателі приділяли обстрілу автобусів зі школярами, які їхали на уроки російської мови та літератури. Всім школярам "стріляли в спину, відмінно бачачи, що це діти" (ще б пак!), поки на шляху карателів не встав хлопчик Євграф (за даними очевидців, Федір, він же Петя) 2012 року народження. Першим же пострілом в спину Євграф був поранений в груди, але не розгубився, а згадав улюблені глави з книги Володимира Володимировича Путіна "Дзюдо", витягнув з автобуса поранених старшокласниць, зробив їм штучне дихання там, де вважав за потрібне, присипав хмизом в найближчій посадці, повернувся на дорогу, вступив в бій з противником, прикрив собою товаришів, передав артилерії координати ворожої авіації, викликав вогонь на себе, особисто знищив два танки "Леопард", підбив три "Хаймарси" (один з них - в повітрі), зловив попутку і велів водієві терміново везти його в Кремль, до товариша Путіна.

"Товаришу Путін, вони стріляли дітям в спину, але насправді вони цілилися в мову і культуру, - сказав він Путіну з останніх сил, - намагалися позбавити нас пам'яті, обірвати міцний зв'язок, що з'єднує покоління, ставили завдання відібрати традиції... І ще, будь ласка, передайте Шойгу, що хахли рушниці цеглою не чистять..."

Але подвиг хлопчика Євграфа (він же жовтеня-ілюзіоніст Суднішників) навіки залишився в серці Володимира Володимировича Путіна

...Виходячи зі спальні Путіна, хлопчик Євграф (за новими даними, це була вбита карателями дівчинка Анатолій) зустрів жінку в українському одязі, що торгувала парфумами з паралельного імпорту. "Понюхай пробник", - запропонувала жінка. Євграф понюхав, і на другий день був йому зі святими упокій, а жінку ту більше ніхто не бачив. І терористів українців на Брянщині, як з'ясувалося пізніше, теж ніхто не бачив, а всі повідомлення про їх незліченні кількості і злодіяння списали на Всемогутній український ЦІПсО, який намагався посіяти паніку серед російських патріотів.

Але подвиг хлопчика Євграфа (він же жовтеня-ілюзіоніст Суднішників) навіки залишився в серці Володимира Володимировича Путіна.

"Сьогодні вчинили черговий терористичний акт... Бачили, що це цивільна машина, бачили, що там сидять цивільні особи і діти, і відкрили вогонь по них, - заявив Володимир Володимирович Путін, відкриваючи рік педагога і наставника прямо по телемосту. - Саме такі люди і ставили перед собою завдання позбавити нас історичної пам'яті, позбавити нас своєї історії, позбавити нас своїх традицій, мови. Я хочу зараз процитувати нашого видатного педагога - Костянтина Дмитровича Ушинського..."

Але процитував Путін не Ушинського, а хлопчика Євграфа. За останніми даними, хлопчик Євграф давно живе у нього в голові, і він божевільний. Але сам Путін, звичайно, цілком собі здоровий.

Василь Рибніков