У світі немає механізму для стримування агресивного божевілля, яке надходить від режиму Володимира Путіна, вважає соціолог / фото REUTERS

У Російській Федерації зараз класична тиранія на чолі з президентом Володимиром Путіним.

У світовому масштабі немає ефективного механізму для стримування агресивного божевілля, яке надходить від путінського режиму, написав російський соціолог Ігор Ейдман у Facebook.

Експерт зазначив, що російське суспільство повністю залежить від будь-якої примхи тирана.

Відео дня

"...Путінська тиранія легко наклалася на рабський менталітет російського начальства і значної частини суспільства (пам'ятаєте у класика: "зверху донизу - всі раби"). Гірше того, у світовому масштабі не існує якогось ефективного механізму стримування агресивного божевілля, що надходить від цього тиранічного режиму...", - додав соціолог.

Ейдман вважає, що у РФ вся верхівка, дипломати, силовики й пропагандисти сприймуть будь-яку маячню Путіна як вказівку до дії, а велика частина звичайних людей "з'їсть його її та не подавиться".

"...І навіть світові лідери знову нічого не зможуть зробити, щоб зупинити безумство...", - попередив експерт.

Раніше російсько-американський історик, доктор історичних наук Юрій Фельштинський говорив, що у РФ серед представників влади немає опозиції до Володимира Путіна.

За його словами, навколо російського президента є тисяча людей, і всі вони - "путіни".

Вас також можуть зацікавити новини: