Фото УНІАН

Про це вона сказала в ефірі Эспрессо.TV.

"Дуже небезпечна така риторика, що треба вводити воєнний стан. Нам треба закінчувати цей бардак, який назвали АТО, якомога швидше, без будь-якої подальшої війни", - підкреслила вона.

При цьому Савченко визнає, що в країні йде війна.

"Те, що у нас війна, - це безперечно. Це треба було визнати ще два роки тому, починаючи з Криму. МВФ не дає грошей країнам з воєнним станом, але якщо в країні воєнний стан на частині території, то фонд дає гроші, і наша влада клянчить гроші, за які будуть розплачуватися наші онуки і при цьому кладе їх у кишеню і нічого не дає на цю війну", - сказала нардеп.

Читайте також"Батьківщина" обіцяє "надати оцінку" скандальним заявам Савченко, що суперечать позиції партії

Вона також зазначила, що ніколи не пробачить бойовикам Донбасу за цю війну, хоча образи за своє викрадення на них не тримає.

"Чи навчилася я прощати? Ви знаєте, це було важко. Дійсно, важко. Я, ще перебуваючи в російських судах, говорила, що не тримаю образи на Росію і тих самих сепаратистів з Донбасу за те, що вони мене полонили і за те, що зробили зі мною. Але цієї війни на українській землі я їм не пробачу ніколи. Я навчилася прощати і зла не тримаю. Якщо б я тримала зло, то збожеволіла б і згоріла зсередини", - сказала депутат.

За словами депутата, у Росії "ми просити вибачення не повинні, це РФ ще нам повинна буде виплатити компенсацію за цю війну".