REUTERS

Відповідаючи на питання журналістів, чи буде він намагатися зробити перезавантаження у стосунках з російським лідером, Клінтон відповіла, що все залежатиме від того, що вона від цього отримає».

Політик також нагадала, що в той період, коли вона обіймала посаду держсекретаря США, було досягнуто згоди щодо скорочення ядерної програми, пише РБК за інформацією The New York Times.

Читайте такожКлінтон заявила про можливе "перезавантаження" відносин США та Росії

Відео дня

Клінтон додала, що вважає свої стосунки з Володимиром Путіним «цікавими» і частково вони побудовані на повазі. Тим не менш, за її словами, їх також можна оцінити як «жорсткі».

«Як і багато хуліганів, він з тих, хто буде брати скільки може, до тих пір, поки ви не зупините його», — пояснила екс-держсекретар.

В кінці грудня кандидат у президенти США від Республіканської партії Джеб Буш також назвав Путіна хуліганом. «Ми втрачаємо вплив у світі, а Путін його набирає. Він не союзник. Він — диктатор. Він — хуліган», — заявив політик.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент США Барак Обама заявив, що не буде публічно підтримувати жодного кандидата з однопартійців, які претендують на президентську посаду, поки Демократична партія не визначить, хто буде її представляти в президентській гонці.