Відеозаписи, відзняті під час підготовки Майкла Джексона до лондонських концертів незадовго до його смерті, ляжуть в основу фільму про короля поп-музики.

Повнометражний фільм про Джексона зніме Sony Pictures. Компанія планує придбати записи у AEG Entertainment за 50 мільйонів доларів.

У майбутню картину будуть включені, як мінімум, три відеокліпи Джексона, зокрема нова версія знаменитого "Тріллера", яку виконавець планував представити в Лондоні. Передбачається, що кліпи демонструватимуться у форматі 3D.

Відео дня

Режисерське крісло може зайняти творець "Класного мюзиклу" Кенні Ортега (Kenny Ortega), який знімав репетиції Майкла Джексона. Повідомляється, що він уже приступив до монтажу матеріалів, тому картина може вийти в прокат вже в кінці 2009 року.

На відеоархів AEG Entertainment претендували відразу декілька голлівудських мейджорів, але у Sony був пріоритет, оскільки підрозділ компанії Sony Music Entertainment володіє правами на більшість звукозаписів Джексона.

Нагадаємо, раніше компанія AEG Live опублікувала відео, зроблене на одній з останніх репетицій поп-короля. У ролику, знятому 23 червня, за два дні до смерті співака, показано, як він виконує пісню "They Don`t Care About Us".

Крім того, західні ЗМІ опублікували фотографії, також зроблені 23 червня під час репетиції Майкла Джексона.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. 7 липня на арені Staples Center у Лос-Анджелесі пройшла церемонія прощання зі співаком. Про дату і місце похоронів співака до цих пір невідомо. За деякими відомостями, тіло Джексона зберігається в склепі на кладовищі Forest Lawn у Лос-Анджелесі.

Подробиці