Скотті Кілмер продемонстрував у своєму відео авто, яке як і раніше виглядає добре / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Оцінки якості та нагороди авторитетних інститутів важливі для більшості автомобільних брендів. У цьому відношенні Toyota і Honda прагнуть перевершити один одного. Тим не менш, механіки з багаторічним досвідом і сучасними знаннями також можуть визначити, який бренд з їхньої точки зору краще.

Так, механік із 56-річним стажем Скотті Кілмер в одному зі своїх нових відео на Youtube заявляє, що Honda "є кращим автомобільним брендом" в порівнянні з Toyota, особливо коли мова йде про старі автомобілі та надійність.

Звичайно, надійність автомобілів Toyota і Honda - не міф, пише Hotcars. Існує незліченна безліч прикладів як Honda, так і Toyota, які проїхали сотні тисяч кілометрів, і які досі на ходу.

Автомобілі Honda, за словами Скотті, добре зроблені і не вимагають частого технічного обслуговування або ремонту, що економить власникам до 10 тисяч доларів на витратах. Вони також не страждають від відсутності якісних запчастин.

На підтвердження свого твердження Кілмер продемонстрував у своєму відео авто Honda CR-V 2013 року випуску. Вона як і раніше виглядає добре, а її деталі залишилися неушкодженими і працездатними після 10 років використання. На ньому немає іржі, на відміну від інших подібних автомобілів, у яких деякі секції вже піддалися корозії.

Цей CR-V не є позашляховиком японського виробництва, а є японським продуктом, виробленим на виробничих потужностях Honda в Огайо. Під капотом встановлений 2,4-літровий рядний чотирициліндровий двигун i-VTEC, що працює в парі з п'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Скотті підкреслює важливість регулярного технічного обслуговування, оскільки навіть у таких надійних автомобілів, як Honda або Toyota, можуть виникнути проблеми.

Нинішній власник показаного CR-V, схоже, добре піклувався про позашляховик, про що свідчить його відмінний стан як всередині, так і зовні. За словами Скотті, нинішній власник придбав старий CR-V, і на даний момент позашляховик проїхав майже 161 тисячу кілометрів. На цей момент власник поміняв тільки масло і фільтр.

Проте, під час обслуговування цього авто Скотті виявив несправні свічки запалювання, хоча вони, здавалося, були в хорошому стані.

Навіть якщо автомобіль надійний, як Honda або Toyota, Скотті Кілмер рекомендує регулярно проводити технічне обслуговування, щоб підтримувати його у відмінному стані.

Як повідомляв УНІАН, раніше Скотті Кілмер зробив огляд того, що він назвав "найбільш ненависним автомобілем, коли-небудь створеним". В одному зі своїх відео він тестував суперміні Fiat 500, попереджаючи, що екземпляри з автоматичною коробкою передач мають погану репутацію в плані надійності.

Вас також можуть зацікавити новини: