Жінка помстилася колишньому чоловікові, який кинув її з дитиною заради коханки / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Жінка розповіла, як помстилася колишньому чоловікові, який кинув її заради коханки. Зазначається, що чоловік зрадив, коли жінка була вагітна.

"Мій колишній - придурок, якщо не сказати більше. Він не відчув жодного граму каяття, коли зрадив, а потім одружився зі своєю коханкою через три місяці після розлучення. Я ж працював над собою заради себе та своєї дочки", - цитує жінку видання Mirror.

Попри те, що ситуація була дуже важкою, мати-одиначка повернулася до навчання, здобула ступінь магістра та знайшла чудову роботу.

Відео дня

"Два роки тому мій колишній почав надсилати мені повідомлення інтимного характеру. Перший раз він написав, що не щасливий зі своєю дружиною, вона не любила його так, як я. Він хоче розлучитися з нею і знову бути разом зі мною. Мені було шкода, тоді я був дурна і думала, що зможу "повернути його". Але коли ми зустрілися, він проігнорував мене. Я запитав його про повідомлення, він сказав мені, що був п'яний. Повідомлення такого роду не припинялися. Я запитав його ще раз, він розлютився і заявив: "Перестань домагатися мене, ти ж знаєш, я розлучився з тобою, тому що не був щасливий з тобою. Тепер я щасливий зі своєю дружиною", - поділилася жінка.

При цьому колишній чоловік продовжував відправляти їй повідомлення такого типу. За її словами, вона вирішила їх ігнорувати, бо не хотіла створювати драму і виглядати "божевільною" колишньою дружиною. Але батько дитини продовжував надсилати повідомлення зі скаргами на свою нову дружину, а потім публікувати в соціальних мережах відео та фотографії, в яких розповідав, які вони щасливі. Через якийсь час жінка вирішила побудувати нові відносини з іншим чоловіком.

"Я не сказала йому (колишньому чоловікові – УНІАН), що я зустрічаюся з іншим, він, напевно, дізнався про це від наших друзів. Незабаром він написав повідомлення про те, що хоче бути зі мною, не може повірити, що я більше не з ним, що на нашому подружньому ліжку спить інший чоловік. Якщо я погоджуся, то він кине дружину і буде зі мною", - розповіла мати-одиначка.

Жінка вирішила помститися колишньому і відправила дружині скріншоти всіх його повідомлень, повідомивши їй, що потрібно чоловіка контролювати, і припустивши, що він був п'яний.

"Я навіть відправляла ті повідомлення, де він її критикував. Наступного дня він засипав мене повідомленнями про те, що я зруйнувала його шлюб. Я повинна це виправити і сказати його дружині, що це все фейк. Йому не потрібен цей стрес у житті. Він подзвонив мені і кричав, що я дрібна с*чка через те, що зробила. Що я заздрю його щастю. Я не знаю, чи повинна я просто ігнорувати його? Тому що минулого разу це не спрацювало", - пояснила жінка.

При цьому в мережі люди були в захваті від плану обманутої жінки. Один з користувачів соцмереж написав: "Ви все правильно зробили. Я аплодую вам. Він заслуговує на будь-яку страву, яку йому подасть офіціантка Карма".

Ще одна людина написала: "Дівчино, ти знаєш, що ти не винна, і я дуже сумніваюся, що він був п'яний, коли писав тобі цю нісенітницю. Він зробив свій вибір, і тепер, якщо йому доведеться пережити ще одне розлучення, це через його власний неправильний вибір. Ти ухилилася від чортової кулі. Сподіваюся, тепер він не ускладнить тобі спільне виховання".

Раніше УНІАН писав, що на Reddit з'явилася історія від дівчини, яка вийшла заміж за хлопця після того, як зустрічалася з ним сім років. Проте вже через два тижні після торжества вона зрозуміла, що зробила жахливу помилку.

Вас також можуть зацікавити новини: