Інформація про перерахування частини коштів вже доступна на сайтах трьох фондів / фото УНІАН

За неповні три місяці голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Андрій Коболєв перерахував 3,29 млн грн отриманого в нацкомпанії заробітку на благодійність. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Читайте такожАпеляційний суд підтвердив скасування штрафу для Коболєва на 7 мільярдів

«З моменту прийняття рішення я вже зробив п'ять перерахувань - залишок зарплати за січень, повну зарплату за лютий (двома частинами) і березень (також двома частинами), загалом 3296547 грн», - повідомив Коболєв.

Відео дня

За словами голови НАКу, інформація про перерахування частини коштів вже доступна на сайтах трьох фондів, куди Коболєв відправив кошти, а інформація щодо інших коштів незабаром буде доступна.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці січня голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв повідомив про намір направляти на благодійність всі доходи, які він протягом 2019 року отримуватиме на своєму посту в держкомпанії.

Голова нацкомпанії уточнив, що зароблені ним кошти будуть направлятися в рівних пропорціях трьох організаціям - "Народний тил" на підтримку сімей загиблих воїнів, "Повернись живим" на підтримку армії і "Таблеточки" - на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями.

На засіданні Кабміну 20 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив про намір продовжити контракт з Коболєвим на рік. При цьому, рівень винагороди голови правління компанії з 23 березня 2019 року становитиме 50% місячного посадового окладу, передбаченого контрактом, без виплати щомісячних і квартальних премій, з можливою виплатою премії за рік в кінці терміну дії контракту в розмірі, передбаченому в фінансовому плані компанії.