Ілюстрація REUTERS

Доступ до електронних сервісів Державної податкової служби України (ДПС) увечері 29 жовтня буде частково обмежений у зв'язку з проведенням технічних робіт.

Читайте такожМіністр економіки пропонує скасувати ЄСВ і знизити податок на доходи фізосіб

Як повідомили в прес-службі ДПС, доступ буде обмежений у період з 18 до 21 години.

Відео дня

«У зв'язку з проведенням обслуговування програмно-технічного комплексу Кваліфікованого постачальника електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС 29 жовтня 2019 року з 18 години 00 хвилин до 21 години 00 хвилин доступ до електронних сервісів буде частково обмежений», - сказано в повідомленні.

У зв'язку з цим, у Податковій службі просить вибачення за тимчасові незручності.

Довідка УНІАН. Кабінет міністрів у грудні 2018 року прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби.

За підсумками конкурсного відбору голови податкової служби Кабмін 8 травня призначив її керівником Сергія Верланова, який раніше обіймав посаду заступника міністра фінансів України, а 5 липня - призначив першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Максима Нефьодова керівником Державної митної служби.

У серпні уряд поклав повноваження і виконання функції адміністрування податків з Фіскальної служби на Державну податкову службу, тим самим давши старт роботі нового відомства. Заходи щодо запуску в роботу Державної митної служби тривають.