false

В Україні існує особлива форма кредитування, за допомогою якої українці можуть отримати в борг необхідну суму грошей, швидко, і без відмов. Цю можливість пропонують мікрофінансові компанії, що кредитують онлайн, через інтернет.

Такі організації пропонують максимально простий, а головне, доступний сервіс обслуговування клієнтів. Вони кредитують практично без відмов, працюючи цілодобово 24/7. Завдяки цьому, онлайн кредитування затребуване, і з кожним днем привертає до себе все більше уваги з боку простих українців.

Особливо високо конкурентні переваги, і унікальна для фінансового ринку бізнес модель, коли кредитор і позичальник не зустрічаються віч-на-віч, забезпечили ексклюзивність продукту. За кілька років роботи в Україні, компанії онлайн кредитування створили власну клієнтську базу, яка у 2019 році перевищила базу клієнтів традиційного банківського кредитування.

Відео дня

 Як працює сервіс мікрокредитування

Оформлення кредиту в мікрофінансових компаніях відрізняється від традиційного підходу, використовуваного в банках. Зазвичай ця процедура виглядає однаково в більшості МФО і складається з 3-4 етапів. Ініціалізацією оформлення кредиту (на прикладі https://creditplus.ua/kredit-bez-otkaza) служить реєстрація заявки на сайті компанії. Для цього вказується необхідна сума грошей і термін позики. Потім заповнюється анкета клієнта, де вказується основна ідентифікаційна інформація, паспорт, ІПН код і ін. Після цього, кредитор приймає рішення по заявці й оповіщає про це позичальника. На заключному етапі необхідно ознайомиться з договором і підтвердити свою згоду.

 Яким чином клієнт отримує гроші

Однією з багатьох особливостей кредитування в мікрофінансових компаніях є спосіб отримання грошей. Віддалене оформлення договору без особистої присутності не дозволяє позичальникові отримати гроші готівкою. Тому передача грошових коштів здійснюється за допомогою банківського платежу на особисту картку клієнта-позичальника. При цьому договір починає діяти тільки в той момент, коли позичальник отримав гроші.